ΣΥΡΙΖΑ: Σίγουροι στο Ευρωψηφοδέλτιο ο Αρβανίτης και η Κουντουρά – Ισχυρές υποψηφιότητες Φαραντούρη και Παππά

ΣΥΡΙΖΑ: Σίγουροι στο Ευρωψηφοδέλτιο ο Αρβανίτης και η Κουντουρά – Ισχυρές υποψηφιότητες Φαραντούρη και Παππά

Η πλατφόρμα isyriza ανοίγει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για τους ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν θέση υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς ευρωεκλογές. Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, προτίθεται να ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας μέσω ενός βιντεοκλίπ, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν τα βιογραφικά τους. Στη συνέχεια, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος θα αναλάβει την εξέταση των λεπτομερειών και την διοργάνωση ενός εσωτερικού δημοψηφίσματος για την επιλογή των τελικών υποψηφίων.

Αναμένεται επίσης η συγκρότηση επιτροπής για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων. Παρότι αυτή η διαδικασία δεν προβλέπεται από το καταστατικό του κόμματος, αναμένεται να γίνει δεκτή χωρίς αντιδράσεις, διότι στοχεύει στην ανεύρεση των πλέον κατάλληλων υποψηφίων.

Ήδη, έχει ανακοινωθεί ότι στο ευρωψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθούν οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά, ενώ αναμένεται να είναι υποψήφιοι και ο Νικόλας Φαραντούρης καθώς και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, που αρχικά είχε επιλεγεί για τον δήμο της Αθήνας.

Exit mobile version