Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Αυτιάς και Δήμας σίγουροι – Ποια ονόματα ακούγονται

Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Αυτιάς και Δήμας σίγουροι - Ποια ονόματα ακούγονται

Εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, η Νέα Δημοκρατία συμπληρώνει σταδιακά το ψηφοδέλτιό της, με την πρόσφατη ένταξη της Εύης Χριστοφιλοπούλου, πρώην μέλους του ΠΑΣΟΚ, να αποτελεί την τελευταία προσθήκη. Εκτός από την Χριστοφιλοπούλου, έχουν επιβεβαιωθεί τρεις ακόμη νέες υποψηφιότητες: ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο πρώην Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, επίσης προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, και ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος θεωρείται προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι σημερινοί Ευρωβουλευτές της ΝΔ που αναμένεται να παραμείνουν υποψήφιοι, είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Στέλιο Κυμπουρόπουλο και πιθανότατα η Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Στο παρασκήνιο, φαίνεται πιθανό η συμμετοχή του καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια και του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Νίκου Παπαϊωάννου στο ψηφοδέλτιο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου αναμένεται να γίνει στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στα τέλη Απριλίου, στο πλαίσιο της εορταστικής ατμόσφαιρας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Exit mobile version