ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη στους αγρότες – Στην «Agrotica» το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη στους αγρότες - Στην «Agrotica» το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης


Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενος τις δημοσκοπικές μετρήσεις που δείχνουν την Κουμουνδούρου σε χαμηλά επίπεδα, αναζωογονεί τον αντιπολιτευτικό του παλμό, βάζοντας στο επίκεντρο τις αγροτικές κινητοποιήσεις και κάνοντας προσπάθεια επανασύνδεσης με τον αγροτικό κόσμο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραστεί στην έκθεση “Agrotica” στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις της Κουμουνδούρου σχετικά με τα αγροτικά θέματα. Ταυτόχρονα, αναμένεται να ενταθούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις στην πόλη. Ακολούθως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί την Καστοριά και, την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία, με σημείο κλειδί την πόλη της Κοζάνης. Ένα δεύτερο παρόμοιο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 10 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης “Agrotica”, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή με τη συμμετοχή του προέδρου της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, του βουλευτή και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του κόμματος Βασίλη Κόκκαλη και της υπεύθυνης Αγροτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, με θέμα τη “Νομοθετική Πρωτοβουλία για τους Συνεταιρισμούς”.

Exit mobile version