SIGMA Luxury Apartments & Suites: ένα εμβληματικό τουριστικό κατάλυμα- «μαργαριτάρι» στη Θεσσαλονίκη

Το είδαμε, το επισκεφθήκαμε και -δικαιολογημένα- το ονομάζουμε το «νέο μαργαριτάρι» της πόλης μας! Ανακαλύψτε το νέο τουριστικό κατάλυμα Sigma Suites, το νέο αστέρι της Θεσσαλονίκης! Με υπερπολυτελείς χώρους, hi-tech εξοπλισμό, μοναδική διακόσμηση και επίπλωση, η εμπειρία διαμονής στο Sigma Suites είναι ανεπανάληπτη! Με υπηρεσίες και παροχές που θα κάνουν τη διαμονή σας… αξέχαστη!

Η θέα – Μια μαγευτική εμπειρία

Καθώς βρίσκεστε στα Sigma Suites, αντικρίζετε μια εντυπωσιακή πανοραμική θέα προς τη μαγευτική πόλη της Θεσσαλονίκης, της θάλασσας και όλης της ευρύτερης περιοχής της πόλης! Καθίστε στον αναπαυτικό σας καναπέ ή κρεβάτι και αφεθείτε στη μαγεία της ανατολής και δύσης του ηλίου πάνω από τη θάλασσα, ενώ τα λαμπερά φώτα της πόλης αναδεικνύουν την ομορφιά της νύχτας. Αυτή η εκπληκτική θέα θα σας συντροφεύει καθ’ όλη τη διαμονή σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες εικόνες και στιγμές.

Παροχές – Η απόλυτη πολυτέλεια

Στα Sigma Suites, θα ανακαλύψετε υπερπολυτελείς χώρους με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Όντας ολοκαίνουριο και εντυπωσιακό, δεν μπορείτε παρά να περιμένετε διαθέτουν ολοκαίνουριο εξοπλισμό,  μοναδική διακόσμηση με δρύινα πατώματα, εξωτικές ταπετσαρίες και επίπλωση που θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας!

Για τους λάτρεις της άθλησης, το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με τα τελευταία μοντέλα μηχανημάτων, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να διατηρήσετε τη φόρμα σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Τι μας έκανε όμως πραγματικά αίσθηση; Η ασύλληπτη ταχύτητα Internet… 1 Gb, η οποία ανήκει στις υψηλότερες της χώρας! Με τέτοια ταχύτητα Internet, δεν θα θέλετε να φύγετε!

Για όσους αναζητούν διασκέδαση, υπάρχει και συνέχεια! Ο χώρος Game Zone Area διαθέτει Playstation και Xbox με δυνατότητα χρήσης και από το δωμάτιό σας, ενώ η θερμαινόμενη πισίνα είναι ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις εξαιρετικές στιγμές της διαμονής σας!

Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το χώρο και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στη Θεσσαλονίκη! Για τους λάτρεις της πολυτέλειας, η SIGMA Luxury Apartments & Suites είναι ο απόλυτος προορισμός!

Sigma Luxury Apartments & Suites
https://www.sigmasuites.gr/
info@sigmasuites.gr

Exit mobile version