Κερατσίνι: Κόλαση για ανήλικη – Την βίαζε ο παππούς της από τα 8 της χρόνια

Κερατσίνι: Κόλαση για ανήλικη - Την βίαζε ο παππούς της από τα 8 της χρόνια

Μια φρικιαστική και ανατριχιαστική ιστορία ενός ανήλικου κοριτσιού, που ζούσε έναν εφιάλτη για χρόνια στο Κερατσίνι, όταν έμενε μόνη με τον παππού της, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο 78χρονος παππούς της την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 8 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 78χρονος παππούς ακινητοποιούσε το αθώο κορίτσι στον καναπέ και την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 8 ετών. Έβαζε να παρακολουθούν μαζί ταινίες, κατά τη διάρκεια των οποίων την ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός της και την ρωτούσε αν της αρέσει.

Η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού, κατά την διάρκεια αυτών των αποτρόπαιων πράξεών του, βρίσκονταν είτε σε άλλο δωμάτιο είτε απουσίαζαν από το σπίτι.

Μετά την αποκάλυψη αυτής της φρίκης, ο 78χρονος παππούς συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Exit mobile version