Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 5/2/2024

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 5/2/2024

Για σήμερα, Δευτέρα, στη βόρεια Ελλάδα, προβλέπονται μερικές αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου, με νοτιάδες που θα φτάσουν μέχρι τα 5 μποφόρ.

Στο θεσσαλικό κάμπο, προβλέπεται αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται επίσης αίθριος καιρός με λίγες συννεφιές. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί γύρω στους 19 βαθμούς Κελσίου στην Πελοπόννησο, ενώ οι νοτιάδες θα φτάσουν έως τα 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται λίγες αραιές νεφώσεις, με τους νοτιάδες να φτάνουν τα 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου στους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα νότια της, αναμένεται βροχή και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, προβλέπεται αίθριος ουρανός. Οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι τους 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος και ηλιόλουστος καιρός. Οι νοτιάδες θα φτάσουν μέχρι τους 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version