Ρέθυμνο: μόνη της έκλεινε τα ραντεβού η 14χρονη

Ρέθυμνο: μόνη της έκλεινε τα ραντεβού η 14χρονη

Ανατροπή στην υπόθεση της 14χρονης από το Ρέθυμνο έφεραν νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Θεοδόση Πάνου, πραγματοποιήθηκε άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών στο κινητό τηλέφωνο της 14χρονης κοπέλας. Οι νέες πληροφορίες διαψεύδουν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος φαίνεται πως δεν εξέδιδε την 14χρονη.

Ο προφυλακισμένος Πακιστανός πλέον αντιμετωπίζει μόνο την κατηγορία του βιασμού και όχι της μαστροπείας.

Η άρση του απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο της 14χρονης ρίχνει φως στην υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης φαίνεται να εμπλέκονται περισσότερα πρόσωπα και όχι μόνο οι 12 κατηγορούμενοι, εις βάρος των οποίων έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία.

Οι Αρχές ανακάλυψαν πλήθος μηνυμάτων στο κινητό της 14χρονης που προέρχονται από περισσότερα άτομα, τα οποία ζητούσαν ερωτικό ραντεβού μαζί της.

Σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛΑΣ, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς και από τις καταθέσεις που έδωσαν τα μέλη της οικογένειας της 14χρονης, προκύπτει ότι η δράση αυτή παρέμενε εντελώς άγνωστη σε αυτούς.

Το σημείωμα του πατέρα

Μη αντέχοντας το γεγονός, ο πατέρας της 14χρονης έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ζητάει να μην απομακρύνουν την κόρη από την μητέρα της, καθώς και ότι “δεν μπορώ να αντέξω το βάρος, δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου”. Στο ίδιο σημείωμα, ο πατέρας φαίνεται να ζητούσε από τις Αρχές να ψάξουν το κινητό της κόρης του.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η απολογία των υπόλοιπων 11 ανδρών που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης.

Exit mobile version