Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 10/2/2024

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 10/2/2024

Για σήμερα, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές αναμένονται το βράδυ στα βορειοδυτικά και στη Θράκη, ενώ αναμένεται να ενταθούν τη νύχτα προς Κυριακή. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως μετά το μεσημέρι, ιδιαίτερα στα δυτικά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ, που τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ στα βόρεια τμήματα.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν, οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν, οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version