Θανατηφόρο τροχαίο στο Καρπενήσι: Σκοτώθηκε 47χρονος που έπεσε σε γκρεμό με τη μηχανή του

Θανατηφόρο τροχαίο στο Καρπενήσι: Σκοτώθηκε 47χρονος που έπεσε σε γκρεμό με τη μηχανή του

Ένας 47χρονος άνδρας από το Καρπενήσι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα με μηχανή στον δρόμο προς τον Προυσό, όπως ανακοίνωσε το evrytanika.gr το Σάββατο (10/02).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε την προηγούμενη νύχτα στο Αγρίνιο και κατά την επιστροφή του προς το Καρπενήσι με τη μηχανή του μέσω Προυσού, η μοτοσικλέτα του εξετράπη από την πορεία της υπό ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες. Λίγο πριν τις 1:45 τα ξημερώματα, επικοινώνησε με τη σύζυγό του για να την ενημερώσει ότι είχε πέσει με τη μοτοσικλέτα του σε γκρεμό, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δώσει την ακριβή τοποθεσία του.

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με 16 πυροσβέστες και 7 οχήματα, την ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικούς και 3 οχήματα, καθώς και μέλη του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας και εθελοντές από το ΕΚΑΒ Καρπενησίου που αναζητούσαν τον συνάδελφό τους. Περίπου πέντε λεπτά πριν από τις 8 το πρωί του Σαββάτου (10/02), ο άνδρας εντοπίστηκε σε γκρεμό, χωρίς τις αισθήσεις του.

Exit mobile version