Κασσελάκης στο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας για Τέμπη: «Πώς ανέλαβε η ΝΔ την ευθύνη για αυτό το ειδεχθές έγκλημα;»

Κασσελάκης στο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας για Τέμπη: «Πώς ανέλαβε η ΝΔ την ευθύνη για αυτό το ειδεχθές έγκλημα;»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, έκλεισε τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου Θεσσαλίας με σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αναφερόμενος στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας ότι βρέθηκε στο σημείο του περιστατικού, αναρωτήθηκε εάν ποτέ θα τιμωρηθεί κάποιος για το έγκλημα αυτό, καθώς και εάν η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε την ευθύνη για το περιστατικό. Επιπλέον, χαρακτήρισε τις δηλώσεις των πολιτικών ως “λόγια του αέρα”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης ανέφερε:

«Αναρωτιέμαι: Θα τιμωρηθεί ποτέ σε αυτή τη χώρα κανείς για το έγκλημα; Κανένας πολιτικός; Λέει ο πολιτικός αναλαμβάνω την ευθύνη. Έτσι την ευθύνη την αναλαμβάνω και εγώ. Λόγια του αέρα. Πώς ανέλαβε η ΝΔ την ευθύνη για το αυτό το ειδεχθές έγκλημα;».

«Προστατεύοντας το δεύτερό της τζάκι εκεί μέσα. Θα πάει κανείς φυλακή για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν για αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν και με τη σειρά τους σκότωσαν κόσμο; Θα πάει κανείς φυλακή για το Predator και τις υποκλοπές; Είμαστε η χώρα της ατιμωρησίας και η Ευρώπη το ξέρει αυτό. Το ευρωκοινοβούλιο ξέρει τι ψηφίζει. Επιτέλους να σταματήσει η προπαγάνδα της ΝΔ».

«Υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και θα είμαστε πάντα απέναντι στην προπαγάνδα και θα διεκδικήσουμε το δίκιο των ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους στη Θεσσαλία» ..«ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και μπορεί να ξανακυβερνήσει την πατρίδα μας και για αυτό θέλουμε μαζί σας να διαμορφώσουμε ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Είναι δυστυχία και για τη Θεσσαλία που κυβερνά τη χώρα μας η ΝΔ και που διοικούσε μέχρι πρόσφατα ο εκλεκτός της περιφερειάρχης. Μέχρι που η συνεργασία και ο κοινός αγώνας των προοδευτικών δυνάμεων νίκησε το τοπικό καθεστώς».

Exit mobile version