Κυριάκος Μητσοτάκης στην έκθεση HORECA: «Πολλές ελληνικές εταιρείες επενδύουν και αναπτύσσονται – Αποτελούν αντανάκλαση της μεγάλης προόδου της οικονομίας»

Κυριάκος Μητσοτάκης στην έκθεση HORECA: «Πολλές ελληνικές εταιρείες επενδύουν και αναπτύσσονται - Αποτελούν αντανάκλαση της μεγάλης προόδου της οικονομίας»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ετήσια έκθεση HORECA, η οποία πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo και εστιάζει στους κλάδους της εστίασης, της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας.

Κατά την επίσκεψή του, εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή σε μια τόσο σημαντική έκθεση και ότι θεωρεί την μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων ως ένδειξη της μεγάλης προόδου που έχει κάνει η Ελλάδα στην οικονομία τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε επίσης ότι η πολλαπλότητα των ελληνικών επιχειρήσεων που επενδύουν και αναπτύσσονται αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της πραγματικής οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης και η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη.

Exit mobile version