Μακελειό στη Γλυφάδα: Απολυμένος Αιγύπτιος σκότωσε την ιδιοκτήτρια ναυτιλιακής εταιρίας, τον γαμπρό της, έναν καπετάνιο και μετά αυτοκτόνησε

Μακελειό στη Γλυφάδα: Απολυμένος Αιγύπτιος σκότωσε την ιδιοκτήτρια ναυτιλιακής εταιρίας, τον γαμπρό της, έναν καπετάνιο και μετά αυτοκτόνησε

Ένα αιματηρό περιστατικό συνέβη χθες στη Γλυφάδα που προκάλεσε σοκ στην τοπική- και όχι μόνο – κοινωνία. Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, που έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά από επίθεση με πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Τα θύματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της A.B., και ένας καπετάνιος, H.K. Ο δράστης, που ήταν πρώην υπάλληλος και εργαζόταν ως φύλακας στο σπίτι της ιδιοκτήτριας, εισέβαλε στο κτίριο και προκάλεσε τον τραγικό αυτό χαμό.

Το περιστατικό ξεκίνησε πριν από λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν ο δράστης εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ, ενώ φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ένα κενό στην ασφάλεια για να μπει στα γραφεία.

Οι εργαζόμενοι ειδοποίησαν άμεσα με τις αρχές, ενώ γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς επίσης ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των Ειδικών Αποστολών της Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά από επιχείρηση, οι αξιωματούχοι εισέβαλαν στο κτίριο και βρήκαν τον δράστη, ο οποίος είχε ήδη πυροβολήσει τους συναδέλφους του.

Ο δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του μετά τις πράξεις του, ενώ τρεις ακόμα άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στα γραφεία της εταιρείας. Επίσης, δύο γυναίκες υπάλληλοι της εταιρείας απεγκλωβίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για να διερευνήσει την υπόθεση και να παράσχει περαιτέρω πληροφορίες.

Exit mobile version