Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 13/2/2024

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 13/2/2024

Για σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως σε ορισμένες περιοχές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, της Θράκης και της Δυτικής Ελλάδας. Σε άλλες περιοχές της χώρας, υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Επιπλέον, αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειοανατολικής Ελλάδας, κυρίως σε υψόμετρο άνω των 1300 μέτρων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι στα πελάγη αναμένεται να πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές κατευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ, ενώ τοπικά στο Βορειοδυτικό Αιγαίο μπορεί να φτάσουν έως και 6 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές κατά τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα νότια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν από βορειοδυτικές κατευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου, με ελαφρά χαμηλότερες τιμές στα βόρεια του νομού.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με τους ανέμους να πνέουν από βορειοδυτικές κατευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version