Ινδία: 52χρονη «αναστήθηκε» λίγο πριν την αποτέφρωσή της

Ινδία: 52χρονη «αναστήθηκε» λίγο πριν την αποτέφρωσή της

Σοκ έπαθαν οι υπεύθυνοι ενός κρεματόριου στην Ινδία, όταν μια 52χρονη γυναίκα, που είχε θεωρηθεί νεκρή, ξύπνησε λίγα λεπτά πριν αποτεφρωθεί.

Η κυρία Μπούτζι Άαμα από το Μπερχαμπούρ της Ινδίας είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά στο σπίτι της στις 1η Φεβρουαρίου και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο για θεραπεία, με εγκαύματα στο μισό της σώμα. Παρά την επιστροφή της στο σπίτι, Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς της, δεν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία της, αλλά επέστρεψε στο σπίτι της, όπου, μερικές μέρες αργότερα, στις 12 Φεβρουαρίου, δεν εμφάνιζε καμία ένδειξη ζωής.

Ο σύζυγός της, κ. Σιμπαράμ Πάλο, υπέθεσε ότι είχε αποβιώσει και οργάνωσε τη μεταφορά της σορού με νεκροφόρα στο κρεματόριο.

Μια γυναίκα που συνόδευε την κυρία Άαμα στη νεκροφόρα δήλωσε στην εφημερίδα Times of India ότι η προετοιμασία για την αποτέφρωση είχε σχεδόν ολοκληρωθεί όταν η κυρία Άαμα άνοιξε τα μάτια της.

Έτσι, λίγο αργότερα, ο οδηγός της νεκροφόρας κλήθηκε να τη μεταφέρει ζωντανή πίσω στο σπίτι της, περίπου μισή ώρα μετά τη μεταφορά της στο κρεματόριο.

Exit mobile version