Νάξος: Συνελήφθη νεαρός Πακιστανός – Παρενόχλησε ανήλικο παιδί

Νάξος: Συνελήφθη νεαρός Πακιστανός - Παρενόχλησε ανήλικο παιδί

Το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου συνέλαβαν έναν νεαρό άνδρα πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος είχε προβεί σε άσεμνη χειρονομία μπροστά σε ένα ανήλικο παιδί. Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε στην αστυνομία όσα συνέβησαν, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν άμεσα την αναζήτηση του αλλοδαπού.

Σε ανάρτηση που έκανε η μητέρα του παιδιού έγραψε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!! Σήμερα κατά τις 16:00 -16:15 μου έτυχε το εξής: Περνούσα έξω από το Σιροπιαστό με κατεύθυνση προς ACS μαζί με τη κόρη μου. Από δίπλα μας πέρασε δυποδο (πακιστανικής καταγωγής απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω) με κατεύθυνση προς ΑΒ το οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή. Δυστυχώς σάστισα και το μονό που του είπα ήταν τι κάνεις εκεί και τον έβρισα. Αυτός γέλασε ειρωνικά και έφυγε. Αν αυτό το “υποκείμενο” δεν δίστασε να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο παιδί μου, μέρα μεσημέρι, με εμένα μπροστά, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν βρει κάποιο κοριτσάκι μόνο του».

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Σιροπιαστό της Νάξου, και υπήρχαν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Ο νεαρός συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Τα τελευταία χρόνια, αυξάνονται τα παράπονα των κατοίκων της Νάξου για την παρουσία πολλών αλλοδαπών στο νησί, που δεν είναι γνωστό αν έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Exit mobile version