Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 15/2/2024

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 15/2/2024

Σήμερα, Πέμπτη 15/2/2024, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην Κρήτη, επιπλέον, προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μπορεί να είναι ισχυρές. Σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου και της Κρήτης αναμένονται επίσης λίγα χιόνια. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 στα δυτικά και 4 με 6 στα ανατολικά, ενώ στο Αιγαίο μπορεί να φτάσουν τοπικά 7 και προσωρινά έως και 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά ηπειρωτικά, με τιμές που θα φτάσουν τους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 15 και 17 βαθμών Κελσίου, ενώ στα Δωδεκάνησα μπορεί να φτάσουν τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική, προβλέπονται παροδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες το πρωί, ενώ από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 9 και 14 βαθμών Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση 4 με 6 μποφόρ και αναμένεται η θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 14 βαθμών Κελσίου.

Exit mobile version