Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 18/2/2024

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 18/2/2024

Σήμερα, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, αναμένεται αίθριος καιρός γενικά στις περισσότερες περιοχές, με τοπικές νεφώσεις. Σε ορισμένες περιοχές της Κρήτης, της Νότιας Πελοποννήσου και αργότερα το απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις είναι πιθανές τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, σε υψόμετρο πάνω από περίπου 1300 μέτρα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με ένταση έως 6 μποφόρ, ενώ σε κάποιες περιοχές του ανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου μπορεί να φτάσουν έως και 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο η ένταση των ανέμων θα είναι μέχρι 3-4 μποφόρ, ενώ σε κάποιες περιοχές μπορεί να φτάσει έως και 5 μποφόρ.

Για την Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις με ένταση έως 2-3 μποφόρ, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι χαμηλότερη κατά περίπου 2-3 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version