Ο καιρός σήμερα , Δευτέρα 19/2/2024

Ο καιρός σήμερα , Δευτέρα 19/2/2024

Για σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής αύξησης και τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τις Σποράδες, την Ανατολική Θεσσαλία, την Κεντρική Στερεά, τη Νότια Πελοπόννησο, το Κεντρικό Ιόνιο και τα ορεινά και βόρεια τμήματα της Κρήτης αναμένονται τοπικές βροχές.

Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ιδίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, και από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 16 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι στο Αιγαίο, τοπικά ισχυροί έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, και ασθενείς στο Ιόνιο.

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα γίνουν πυκνότερες, με πιθανές τοπικές βροχές και περιορισμένη ορατότητα, κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου, με τα βόρεια της περιοχής να έχουν ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανές τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version