Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς

Ο κύριος Σακελλαρίδης αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά, ξαναμπαίνοντας στην ενεργό πολιτική.

Ο κύριος Χαρίτσης υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον κύριο Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη της Νέας Αριστεράς να αποτελέσει μια πειστική και αξιόπιστη επιλογή για την ελληνική κοινωνία. Τονίζοντας τη σημασία της συνοχής των δυνάμεων και της ενεργού συμμετοχής, ανακοίνωσε ότι ο κύριος Γαβριήλ αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στη θέση του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς.

Από την πλευρά του, ο κύριος Σακελλαρίδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Αλέξη Χαρίτση και όλα τα μέλη της Νέας Αριστεράς για τη θερμή υποδοχή. Αναφέροντας τη μεγάλη χαρά που νιώθει που επιστρέφει στην πολιτική μετά από πολλά χρόνια, τόνισε το καθήκον του να συμβάλει σε μια περίοδο κρίσης για τον πολιτικό χώρο γενικότερα. Κάλεσε επίσης όλους όσοι αισθάνονται απογοητευμένοι από την πολιτική να ενωθούν με τη Νέα Αριστερά, επισημαίνοντας τη δέσμευσή τους να προσφέρουν λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Σε σχέση με τις πιθανές υποψηφιότητες του κ. Σακελλαρίδη σε ευρωεκλογές, ο κύριος Χαρίτσης απάντησε πως θα εξεταστούν τα πάντα στον κατάλληλο χρόνο.

Περίπου στις 17:30, ο κ. Χαρίτσης υποδέχθηκε τον κ. Σακελλαρίδη στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Σακελλαρίδης έχει υπηρετήσει ως υφυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Χαρίτσης καλωσόρισε τον κ. Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά, δηλώνοντας “Γαβριήλ, καλωσόρισες!”.

Exit mobile version