Εξάρχεια: Συνελήφθη άνδρας που «βοήθησε» τη σύντροφό του να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της

Εξάρχεια: Συνελήφθη άνδρας που «βοήθησε» τη σύντροφό του να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της

Το μυστήριο που περιβάλλει τον θάνατο μιας γυναίκας σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια προσπαθούν να λύσουν οι αρχές, οι οποίες ενημερώθηκαν από τον σύζυγό της.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το ζευγάρι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς έκοψε ο ένας τις φλέβες του άλλου, με τη γυναίκα τελικά να χάνει τη ζωή της, ενώ ο άνδρας τελικά επιβίωσε.

Παράλληλα, εξετάζονται όλες οι πιθανότητες. Ο 57χρονος άντρας, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση λόγω των κομμένων φλεβών του, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από δόλο.

Ο ίδιος ήταν αυτός που επικοινώνησε με την αστυνομία και ανέφερε τον θάνατο της γυναίκας του. Κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ανέφερε ότι και οι δύο αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους κόβοντας τις φλέβες τους.

Εν τω μεταξύ, η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα της γυναίκας, η οποία ήταν περίπου 50 ετών, έχει ξεκινήσει με σκοπό να διαπιστωθεί εάν πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία ή εάν ο 57χρονος άντρας σκηνοθέτησε την αυτοκτονία.

Επιπλέον, στο σπίτι βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στην απόφασή τους να τερματίσουν τη ζωή τους. Το εν λόγω σημείωμα παραδόθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για γραφολογική εξέταση.

Exit mobile version