ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Γεροβασίλη απέναντι σε Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Γεροβασίλη απέναντι σε Κασσελάκη

Πυρετώδεις διεργασίες παρατηρούνται εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές. Η Όλγα Γεροβασίλη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ως το πρόσωπο που θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Κασσελάκη, με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναμένεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εκφράσει ανοικτά τη στήριξή του σε αυτήν μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Το CNN Greece αναφέρει ότι σημαντικό ρόλο για τις εξελίξεις διαδραμάτισε η συνάντηση των οκτώ στελεχών του κόμματος που έγινε χθες. Μετά την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να προκηρύξει τις εκλογές, οι συζητήσεις διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και οι γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν πιθανά ονόματα υποψηφίων που θα αντιμετωπίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη, με την πλειοψηφία να συμφωνεί στην υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη.

Exit mobile version