Θεσσαλονίκη: 80χρονος σκότωσε με μαχαίρι την 87χρονη σύζυγό του

Θεσσαλονίκη: 80χρονος σκότωσε με μαχαίρι την 87χρονη σύζυγό του

Μια 87χρονη έχασε τη ζωή της από τις μαχαιριές του 80χρονου συζύγου της, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο 80χρονος νοσηλεύεται υπό φρουρά σε νοσοκομείο, καθώς μετά την πράξη του κατανάλωσε χάπια και βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στο πτώμα της συζύγου του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Χαριλάου. Ο ανιψιός τους ανακάλυψε το περιστατικό γύρω στις 3:30 το απόγευμα, αφού ανησυχούσε επειδή δεν απαντούσαν στις κλήσεις του. Μόλις μπήκε στο διαμέρισμα, αντίκρυσε την ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή σε λίμνη αίματος και τον άντρα της ξαπλωμένο δίπλα της.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα εντόπισε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ ο 80χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ σε βάρος του 80χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Μόλις επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, θα εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Exit mobile version