Αγία Βαρβάρα: 69χρονος πεθερός σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του – Τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα

Αγία Βαρβάρα: 69χρονος πεθερός σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του - Τον πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα

Ένα οικογενειακό επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα εξελίχθηκε σε τραγωδία, καθώς ένας 69χρονος άνδρας πυροβόλησε θανάσιμα τον 57χρονο γαμπρό του. Ο τελευταίος, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προηγήθηκε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών πριν από τους πυροβολισμούς, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν στη μοιραία αντιπαράθεση.

Και οι δύο άνδρες, όπως αναφέρεται, διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος, που εργαζόταν ως γιατρός, μαζί με την οικογένειά του, κατοικούσε στον πρώτο όροφο, ενώ ο 69χρονος διέμενε στο ισόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 57χρονος είχε ζητήσει από τον αδερφό της συζύγου του να πάρει ένα από τα παιδιά του, ώστε να μπορέσει να βγει με το άλλο παιδί του. Όταν ο 57χρονος επέστρεψε στο σπίτι, ο 69χρονος τον περίμενε στην είσοδο και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα.

Μετά την τραγωδία, ο γιος του δράστη, ο οποίος είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις αρχές και οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο, βρίσκοντας τον 57χρονο νεκρό στην αυλή του σπιτιού.

Ο 69χρονος, μετά την πράξη του, κρατούσε ακόμη την καραμπίνα και κατευθυνόταν προς το αστυνομικό τμήμα, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος ισχυρίστηκε ότι η κόρη του είχε προβλήματα με τον γαμπρό της, ωστόσο, ο γιος του διέψευσε αυτήν την πληροφορία, δηλώνοντας ότι η σχέση τους ήταν φυσιολογική.

Exit mobile version