Λάρισα: Τρεις άγνωστοι λήστεψαν 37χρονο – Μόλις είχε κάνει ανάληψη από Τράπεζα – Τον παρακολούθησαν και του άρπαξαν 49.000 ευρώ

Λάρισα: Τρεις άγνωστοι λήστεψαν 37χρονο - Μόλις είχε κάνει ανάληψη από Τράπεζα - Τον παρακολούθησαν και του άρπαξαν 49.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άγνωστοι δράστες παρακολούθησαν έναν 34χρονο άνδρα το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα, ο οποίος είχε κάνει μια μεγάλη ανάληψη χρημάτων από μια τράπεζα.

Ο 34χρονος είχε κάνει ανάληψη 49.000 ευρώ, τα οποία είχε τοποθετήσει μέσα σε μια τσάντα. Αφού βγήκε από την τράπεζα και μπήκε στο αυτοκίνητό του, απομακρύνθηκε από το σημείο. Κατά τη διάρκεια στάσης που έκανε για μερικά λεπτά, δύο από τους δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητό του, σπάζοντας το τζάμι και κλέβοντας την τσάντα που περιείχε τα χρήματα, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα μιας 29χρονης. Επιπλέον, αντιλήφθηκαν και πήραν το ποσό των 215 ευρώ που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε, όπου και εξαφανίστηκαν με γοργότητα. Το αυτοκίνητο ερεύνησε συνεργείο της Τροχαίας για τυχόν στοιχεία των δραστών.

Exit mobile version