ΣΥΡΙΖΑ: Και επίσημα υποψήφια η Όλγα Γεροβασίλη

ΣΥΡΙΖΑ: Και επίσημα υποψήφια η Όλγα Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, επεσήμανε την ανάγκη για σοβαρότητα και αξιοπιστία στην πολιτική δράση, τονίζοντας ότι η επικοινωνία χωρίς σαφές πολιτικό σχέδιο δεν αρκεί. Πρόσθεσε πως αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου του κόμματος και είναι παρούσα, δείχνοντας τη δέσμευσή της ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Υπογράμμισε την υπερηφάνειά της για τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Επιπλέον, δήλωσε ότι είναι παρούσα για να σταματήσει η πτώση του κόμματος και υπογράμμισε την ανάγκη για σοβαρό πολιτικό σχέδιο και οργανωμένη πολιτική λειτουργία προκειμένου να επιτευχθεί η νίκη επί του Μητσοτάκη. Τέλος, επισήμανε ότι το ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα διακυβέρνησης και όχι απλά ένα συμπλήρωμα, ενώ οι απαιτήσεις προς αυτόν είναι πολύ υψηλές.

 Κάποιοι σύνεδροι απάντησαν με αποδοκιμασίες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε νόημα να σταματήσουν. 

Exit mobile version