Έμβρυο βρέθηκε σε σωλήνα αποχέτευσης στη Σόλωνος – Σήμερα η νεκροψία

Έμβρυο βρέθηκε σε σωλήνα αποχέτευσης στη Σόλωνος - Σήμερα η νεκροψία

Μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη βρέθηκε ένας υδραυλικός που κλήθηκε να επέμβει σε απόφραξη στην οδό Σόλωνος 140. Κατά την μαρτυρία του, η κάμερα που χρησιμοποιούσε κατέγραψε κάτι που φαινόταν σαν νεκρό έμβρυο, και άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται επίσης η ΜΚΟ “Γιατροί χωρίς σύνορα”, η οποία παρέλαβε το νεκρό έμβρυο, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στον ιατροδικαστή με εντολή του εισαγγελέα για νεκροψία-νεκροτομή. Αρχικά, δεν ήταν σαφές αν πρόκειται για έμβρυο ή άλλο είδος ανθρώπινου οργανισμού, αλλά μια φωτογραφία ντοκουμέντο αποκάλυψε την αλήθεια.

Υπολογίζεται ότι το παιδί γεννήθηκε περίπου πριν από 5 μήνες, χωρίς ακόμα οι αρχές να γνωρίζουν ακριβώς την ημερομηνία γέννησης ή πόσο καιρό παρέμενε νεκρό στον χώρο. Η υπόθεση περιπλέκεται περαιτέρω από το γεγονός ότι κοντά στα γραφεία των “Γιατρών χωρίς σύνορα” βρίσκεται μια ιδιωτική μαιευτική κλινική, και ερευνάται πώς το νεκρό μωρό κατέληξε στο σύστημα αποχέτευσης.

Ερευνώνται όλα τα σενάρια, ακόμα και η πιθανότητα να πρόκειται για αποβολή από εγκυμονούσα, με αποτέλεσμα το βρέφος να βρεθεί στο σύστημα αποχέτευσης.

Exit mobile version