Διόνυσος: Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία – Πήραν λίρες και χρυσαφικά αξίας άνω των 120.000 ευρώ

Διόνυσος: Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία - Πήραν λίρες και χρυσαφικά αξίας άνω των 120.000 ευρώ

Το σπίτι ενός 46χρονου επιχειρηματία έγινε στόχος αγνώστων δραστών το περασμένο Σάββατο. Ο επιχειρηματίας προχώρησε στην καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου την Κυριακή πρωί, αναφέροντας ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του μέσω μιας παραβιασμένης πόρτας στο πίσω μέρος του κτιρίου, που ενώνει τον κάτω με τον πάνω όροφο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι υπό κατασκευή.

Οι δράστες, που παραμένουν άγνωστοι, εισέβαλαν στον χώρο του σπιτιού από το πίσω μέρος και αφαίρεσαν μεγάλο ποσό χρημάτων και κοσμημάτων. Αρχικά, απέσπασαν το ποσό των 2.500 ευρώ, τιμαλφή αξίας 6.000 ευρώ και χρυσές λίρες αξίας 2.000 ευρώ από ένα δωμάτιο, ενώ σε άλλα δωμάτια πήραν επιπλέον 6.800 ευρώ και τιμαλφή 90.000 ευρώ. Στη συνέχεια, κινήθηκαν προς το υπόγειο του σπιτιού, όπου αφαίρεσαν άλλα 20.000 ευρώ που βρήκαν μέσα σε μια τσάντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι του επιχειρηματία ήταν υπό φύλαξη, αλλά ο φύλακας βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και δεν πρόλαβε να αντιληφθεί την εισβολή των δραστών.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και εκτιμούν ότι αυτοί είχαν λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με τη διάταξη του εσωτερικού του σπιτιού.

Exit mobile version