Συνέντευξη Κασσελάκη στην ΕΡΤ: «Βγήκα ενισχυμένος από το Συνέδριο, έχω εντολή έως τις εθνικές εκλογές»

Συνέντευξη Κασσελάκη στην ΕΡΤ: «Βγήκα ενισχυμένος από το Συνέδριο, έχω εντολή έως τις εθνικές εκλογές»

Σε συνέντευξη στο ERTNEWS με τον δημοσιογράφο Γ. Κουβαρά, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι βγήκε ενισχυμένος από το Συνέδριο του κόμματος. Αναφέροντας ότι έλαβε ξεκάθαρη εντολή να παραμείνει στην ηγεσία μέχρι τις εθνικές εκλογές, αντιμετώπισε αιχμηρά τους επιδόξους αμφισβητίες εντός του κόμματος, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αμφισβήτηση. “Εάν χρειαστεί να ξανακερδίσω, θα ξανακερδίσω”, είπε, επισημαίνοντας ότι η άποψη των μελών του κόμματος έχει ήδη εκφραστεί.

Μεταξύ άλλων, ο Στ. Κασσελάκης δήλωσε:

«Προφανώς έχω βγει ενισχυμένος. Είδατε ένα ολόκληρο στάδιο να λέει κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη. Έχω ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω σε δομικές αλλαγές»

«Δεν υπάρχει κανένα ζητούμενο αμφισβήτησης. Υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετασχηματιστεί, πρέπει να ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό τον οποίο είχε αρχίσει ο Αλέξης Τσίπρας πριν από χρόνια και να γίνει μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία, η οποία θα ενώσει όλον τον κόσμο της Κεντροαριστεράς και θα κερδίσει τη δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Exit mobile version