ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται ανασχηματισμός Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται ανασχηματισμός Κασσελάκη

Έντονο παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ανακατανομή ρόλων και θέσεων εντός του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας. Σε αυτή τη φάση, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να διασφαλίσει τον απαραίτητο πολιτικό χρόνο για την επιβίωσή του, μπροστά στην προβλεπόμενη εκλογική κατάρρευση, άλλοι αναθεωρούν τις στάσεις τους προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι στενοί συνεργάτες του Κασσελάκη προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών, εν μέσω εντάσεων και αμφισβητήσεων. Οι αλλαγές που σχεδιάζονται φαίνεται να είναι περισσότερο ανακύκλωση, καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες. Οι αλλαγές που θα γίνουν σε αυτή τη φάση μοιάζουν περισσότερο με ανακύκλωση καθώς ο πάγκος αυτή τη στιγμή όπως σημειώνουν έμπειρα στελέχη του κόμματος δεν έχει και πολλές επιλογές για τον κ. Κασσελάκη.  Πολλοί παρομοιάζουν δηκτικά τις δυνατότητες που υπάρχουν σε αυτή τη φάση με τον γνωστό κανόνα της πολιτικής, που προβλέπει ότι σε μια θέση που αδειάζει, προστίθεται ένα άλλο πρόσωπο και στο τέλος το αποτέλεσμα να μην έχει κανένα πρόσημο ούτε αρνητικό και σίγουρα ούτε και θετικό.

Οι προοπτικές πολλών στελεχών που υποστήριξαν τον Κασσελάκη, αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της πορείας του, παίζουν σημαντικό ρόλο στον ανασχηματισμό.

Exit mobile version