Θεσσαλονίκη: 62χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονου κοριτσιού.

Θεσσαλονίκη: 62χρονος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονου κοριτσιού.

Ένας 62χρονος καταδικάστηκε σε οκταετή κάθειρξη επειδή ενεργούσε επί τρία χρόνια σε βάρος της ανήλικης κόρης των γειτόνων του, την οποία είχε αναλάβει να προσέχει μαζί με τη σύζυγό του, όσο οι γονείς της ήταν στη δουλειά τους.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε εκ νέου για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (κατ’ εξακολούθηση), με αναγνώριση ελαφρυντικού πρότερου σύννομου βίου, επιβεβαιώνοντας την πρωτόδικη ποινή. Ο 62χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, επέστρεψε στις φυλακές μετά την ετυμηγορία των δικαστών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2019 στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν οι γονείς της τότε 9χρονης κοπέλας είδαν τη γυναίκα του 62χρονου να επιστρέφει από τη λαϊκή αγορά, παρότι πίστευαν ότι προσέχει την κόρη τους. Οι γονείς υποψιάστηκαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε, και το κορίτσι αποκάλυψε σταδιακά τα όσα βίωνε, οδηγώντας την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης από παιδοψυχιάτρους, η κοπέλα περιέγραψε λεπτομερώς τις ενέργειες του 62χρονου, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες της.

Ο καταδικασθείς αρνήθηκε τις πράξεις, ισχυριζόμενος ότι κατηγορήθηκε εξαιτίας αρνητικής σχέσης που είχαν μαζί του οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι είχαν ζητήσει χρήματα από αυτόν και αυτός αρνήθηκε να τους δανείσει.

Exit mobile version