Σύνδεση ταμειακών μηχανών με POS: Παράταση 1+1 μήνα

Σύνδεση ταμειακών μηχανών με POS: Παράταση 1+1 μήνα

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε παράταση 1+1 μήνα στην ολοκλήρωση της διασύνδεσης των συστημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές, προκειμένου να δοθεί απαραίτητος χρόνος για την ολοκλήρωση του έργου χωρίς τεχνικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, η απόφαση λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα της αγοράς παρόχων POS και ταμειακών μηχανών, καθώς και των επιχειρήσεων για προσαρμογή στις απαιτήσεις του έργου.

Η παράταση δίνει έναν μήνα επιπλέον, μέχρι την 31η Μαρτίου 2024, για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διασύνδεση των συστημάτων τους. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, οι υπόχρεοι πρέπει να επικοινωνήσουν με εξουσιοδοτημένους τεχνικούς για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Το Υπουργείο αναφέρει επίσης ότι αυτή η παράταση μπορεί να επεκταθεί για έναν επιπλέον μήνα, μέχρι την 30η Απριλίου 2024, για συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία ή που σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν το ταμειακό τους σύστημα με νέες διαθέσιμες λύσεις.

Exit mobile version