ΣΥΡΙΖΑ: Δείπνο Κασσελάκη – Γεροβασίλη στο Παγκράτι – Αναζητείται τρόπος συμβιβασμού

ΣΥΡΙΖΑ: Δείπνο Κασσελάκη - Γεροβασίλη στο Παγκράτι - Αναζητείται τρόπος συμβιβασμού

Μετά το θυελλώδες Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη ρίχνουν γέφυρες συνεργασίας για να εξασφαλίσουν την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Οι δυο τους δείπνησαν στο γνωστό εστιατόριο Lost στο Παγκράτι, σε ένα ραντεβού που προηγήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην πορεία για τα Τέμπη. Από πληροφορίες και από τις δύο πλευρές, φαίνεται ότι το κλίμα στο δείπνο ήταν εξαιρετικό, σημειώνοντας ένα θετικό βήμα προς την ενότητα εντός του κόμματος. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να περιοδεύσει στην Άρτα, εκλογική περιφέρεια της Όλγας Γεροβασίλη.

Το δείπνο ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ολοκληρώθηκε κατά τις 11. Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε τη βραδιά του σε άλλο μαγαζί του Παγκρατίου με τον σύζυγό του και φίλους.

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ο εναγκαλισμός και τα φιλιά που αντάλλαξαν στο κέντρο της Αθήνας, στην πορεία για τη μνήμη των Τεμπών, δείχνουν ότι γίνονται προσπάθειες για την εξομάλυνση της εσωκομματικής κατάστασης.

Exit mobile version