Πορτογαλία: Κατασχέθηκαν 1,3 τόνοι κοκαΐνης – Ήταν συσκευασμένη μέσα σε κατεψυγμένα ψάρια

Πορτογαλία: Κατασχέθηκαν 1,3 τόνοι κοκαΐνης - Ήταν συσκευασμένη μέσα σε κατεψυγμένα ψάρια

Η πορτογαλική αστυνομία κατάσχεσε πάνω από 1,3 τόνους κοκαΐνης που ήταν κρυμμένη μέσα σε κατεψυγμένα ψάρια, με σκοπό να διακινηθεί στην Ευρώπη. Επίσης, συνέλαβε επτά άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε μια αποθήκη στο δυτικό τμήμα της Πορτογαλίας, κρυμμένο μέσα σε κατεψυγμένα ψάρια, τα οποία ήταν περιτυλιγμένα με πλαστική μεμβράνη και τοποθετημένα σε χαρτόκουτα. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο τρόπος που ήταν κρυμμένη έκανε δύσκολο τον εντοπισμό της κοκαΐνης και ότι τα ψάρια έπρεπε να καταστραφούν ολοσχερώς για να αφαιρεθεί το ναρκωτικό.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας μεταξύ 26 και 59 ετών, κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργανωμένο έγκλημα και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ταυτόχρονα, κατασχέθηκαν και άλλα αντικείμενα και οκτώ πυροβόλα όπλα.

Η έρευνα συνεχίζεται και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστή για την εκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό το γεγονός έρχεται σε μια περίοδο που η ζήτηση και η προσφορά κοκαΐνης έχει αυξηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα.

Exit mobile version