Κασσελάκης για την επίσκεψη Μητσοτάκη σε σουπερμάρκετ: «Ας ντυθεί κάτι άλλο ο κ. Μητσοτάκης, γιατί η στολή “πελάτης σουπερμάρκετ” πάλιωσε»

Κασσελάκης για την επίσκεψη Μητσοτάκη σε σουπερμάρκετ: «Ας ντυθεί κάτι άλλο ο κ. Μητσοτάκης, γιατί η στολή "πελάτης σουπερμάρκετ" πάλιωσε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στην επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ, δείχνοντας την αύξηση των τιμών των κρεάτων.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ:

«Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι «απροειδοποίητες» – συνοδεία 40 καμερών – επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα «μάχη κατά της ακρίβειας» και πάντα τη χάνει.

Στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε.

Αντί για οτιδήποτε άλλο παραθέτω στον Πρωθυπουργό – ενόψει Τσικνοπέμπτης – τις αυξήσεις στο κρέας, από χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA.

Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα».

Exit mobile version