Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 6/3/2024

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 6/3/2024

Σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, αρχικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, με βελτίωση από τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα στα νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ, που αναμένεται να εξασθενήσουν το απόγευμα και στο υπόλοιπο Αιγαίο και Ιόνιο βορειοδυτικών διευθύνσεων 4-5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη τοπικά φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται να πυκνωθούν με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, και στα δυτικά του νομού μπορεί να φτάσουν τους 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη: αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται να πυκνωθούν με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ.

Exit mobile version