Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο Βερολίνο για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο Βερολίνο για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, βρίσκεται στο Βερολίνο για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η κ. Κεφαλογιάννη έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τους ομολόγους της από άλλες χώρες, καθώς και με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, τουρ οperators και αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, προγραμματίζεται η συνάντησή της με επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα από την Ελλάδα, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε κορυφαία γερμανικά τουριστικά μέσα.

Στόχος των επαφών και των συναντήσεών της είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα, μέσω της ενίσχυσης της συνεργασίας με τους ισχυρούς παράγοντες της γερμανικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

“Η εδραίωση της Ελλάδας ως κυρίαρχου τουριστικού προορισμού στη Γερμανία και παγκοσμίως, η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η ποιοτική και βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν τη βασική στρατηγική παρουσίας μας στη διεθνή τουριστική έκθεση”, δήλωσε η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Exit mobile version