Ολγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση τουρισμού ITB στο Βερολίνο: “Το 2024 προβλέπεται να είναι μία ακόμα εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό”

Ολγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση τουρισμού ITB στο Βερολίνο: "Το 2024 προβλέπεται να είναι μία ακόμα εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό"

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε μια σειρά σημαντικών επαφών με πολιτικούς ομολόγους της, κορυφαία στελέχη από τον χώρο της τουριστικής αγοράς, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον υπουργό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, Ahmed Al Khateeb, και την Υφυπουργό Τουρισμού της χώρας, Haifa bint Muhammad Al Saud, συμφώνησαν για την επικαιροποίηση της συμφωνίας συνεργασίας που είχε υπογραφεί το 2014 και την κατάρτιση ενός πλαισίου συνεργασίας για το μέλλον. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου, Κωνσταντίνο Κουμή, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τη διεύρυνση συνεργασίας των δύο χωρών.

Επιπλέον, η κυρία Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τους επικεφαλής των Lufthansa, Easy Jet, TUI, CONDOR, Jet2 και Jet2Holidays και DER, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν πολλούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς στα προγράμματά τους για το 2024.

Σε δηλώσεις της, η υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε ότι το 2024 προβλέπεται να είναι μια ακόμα εξαιρετική χρονιά για την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό. Παρά τις δυσκολίες στο διεθνές περιβάλλον, τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι θετικά. Η Ελλάδα έχει την ωριμότητα, το σχέδιο και τη βούληση να ανοίξει μια νέα σελίδα ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό, με έμφαση στη βιωσιμότητα, το μέτρο και την ισορροπία.

Exit mobile version