Πήλιο: 60χρονη καρκινοπαθής καταγγέλλει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοικιάζει για ξυλοδαρμό

Πήλιο: 60χρονη καρκινοπαθής καταγγέλλει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοικιάζει για ξυλοδαρμό

Μια 60χρονη καρκινοπαθής γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε ξυλοδαρμό από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοικιάζει στο Νότιο Πήλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα, πρώην δασκάλα χορού, είχε ενημερωθεί πριν μερικούς μήνες από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από την κατοικία. Οι διαμάχες μεταξύ τους είχαν επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό και εξελίχθηκαν σε σωματική επίθεση προχθές, όπου, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, μητέρα και γιος την επιτέθηκαν, τραβώντας την από τα μαλλιά και σέρνοντάς την έξω από το σπίτι. Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και υπέβαλε σχετική καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφωνίες με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού εκδηλώθηκαν λόγω των μετατροπών που επιχείρησε να πραγματοποιήσει η γυναίκα στο σπίτι που νοίκιαζε, επειδή – όπως δήλωσε – το σπίτι χρειαζόταν επισκευές. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες δεν συμφώνησαν με αυτήν την πρωτοβουλία και της έστειλαν επιστολή με την οποία της ζητούσαν να αποχωρήσει από το σπίτι.

Μετά το περιστατικό, η 60χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής με τη συνοδεία γειτόνων της, όπου υποβλήθηκε στις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις και έλαβε γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας της.

Exit mobile version