Κρήτη: Συνελήφθη 62χρονος εκπαιδευτικός στην Κίσσαμο για σωματική βία και απειλές σε βάρος παιδιών

Κρήτη: Συνελήφθη 62χρονος εκπαιδευτικός στην Κίσσαμο για σωματική βία και απειλές σε βάρος παιδιών

Την Πέμπτη το βράδυ, αστυνομικοί στην Κίσσαμο προχώρησαν στη σύλληψη ενός 62χρονου εκπαιδευτικού, που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες σχετικά με σωματική βία κατά αδύναμων προσώπων, παράνομη βία και απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Η σύλληψη αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν από τη Διευθύντρια, τη ψυχολόγο και τους γονείς έξι παιδιών, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός είχε προβεί σε πράξεις βίας και απειλές προς τους μαθητές, εκδηλώνοντας ανησυχητική συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός του σχολικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, αυτός ο εκπαιδευτικός είχε ήδη κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις, συμπεριλαμβανομένης της βίαιης συμπεριφοράς απέναντι σε μαθήτρια, για τα οποία είχε ζητήσει συγνώμη από τους γονείς και τη Διευθύντρια.

Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, ο εν λόγω εκπαιδευτικός συνέχισε την απαράδεκτη συμπεριφορά του, καθιστώντας αναγκαία την προσαγωγή του. Χθες, παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να δικαστεί σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι. Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν εκτός από τη Διευθύντρια και την ψυχολόγο του σχολείου, και οι γονείς των έξι παιδιών.

Exit mobile version