Θεσσαλονίκη: 21χρονη Αφγανή κατήγγειλε ομοεθνή της για αρπαγή και βιασμό

Θεσσαλονίκη: 21χρονη Αφγανή κατήγγειλε ομοεθνή της για αρπαγή και βιασμό

Μια νεαρή Αφγανή κατήγγειλε ότι ένας συμπατριώτης της την κλείδωσε στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη και την βίασε. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 21χρονη πρόσφυγας είχε φτάσει στην ελληνική επικράτεια μέσω του συνόρου στον Έβρο και είχε οδηγηθεί στο συγκεκριμένο σπίτι για να φιλοξενηθεί, μετά από επικοινωνία που είχε προηγηθεί με συμπατριώτες της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ως δράστης του εγκλήματος αναγνωρίστηκε ένας 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και αρπαγή.

Από την Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εκδόθηκε η ανακοίνωση:

«Έπειτα από μεθοδική επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού και της αρπαγής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 21χρονη αλλοδαπή έπειτα από επικοινωνία με ομοεθνείς της, τον Ιούνιο του 2022, μετέβη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης που διέμενε ο 29χρονος, προκειμένου να τη φιλοξενήσει, πλην όμως εκείνος, την κατακράτησε παράνομα ενώ προέβη σε βάρος της σε γενετήσιες πράξεις με άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

Exit mobile version