Σοβαρό τροχαίο στην Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του

Σοβαρό τροχαίο στην Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Αμφιλοχία τα ξημερώματα της Παρασκευής (08.03.2024), με έναν από τους δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου να τραυματίζεται σοβαρά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στη διασταύρωση Μπούκας στο Αμφιλοχικό Άργος. Στο βίντεο, το όχημα φαίνεται να χάνει τον έλεγχο και να προκαλεί σοβαρές ζημιές, παρασύροντας στο διάβα του πινακίδες σήμανσης και κολώνες φωτισμού.

Ευτυχώς, τόνισε το e-maistros, οι δύο επιβαίνοντες ξέφυγαν με ελαφρές κακώσεις, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητό τους πέρασε ξυστά από την τσιμεντένια βάση του ΚΑΦΑΟ και το στηθαίο.

Τα εξαρτήματα του οχήματος διασπάστηκαν κατά μήκος της διαδρομής, ενώ τα γρανάζια του κιβωτίου ταχυτήτων αποκολλήθηκαν, αποτυπώνοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς επιβαίνοντες τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Exit mobile version