Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 13/3/2024

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 13/3/2024

Σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, αναμένονται νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πυκνότερες στα δυτικά. Στα δυτικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι έως τις πρώτες βραδινές ώρες. Στη συνέχεια, τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι θα πνέουν ως εξής:

Στην περιοχή της Αττικής αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών, προσωρινών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν με εύρος 2 έως 4 μποφόρ από δυτικές κατευθύνσεις. Στο κέντρο της Αθήνας, η θερμοκρασία θα κινηθεί σε εύρος από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό της Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά καιρούς θα ενταθούν, με πιθανότητα περιορισμένων, προσωρινών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές κατευθύνσεις, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι πρόσκαιρα πιο δυνατοί από 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 17 βαθμών Κελσίου.

Exit mobile version