Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 14/3/2024

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 14/3/2024

Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, αναμένονται νεφώσεις στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, ενώ βροχές αναμένονται κυρίως από το μεσημέρι και έπειτα. Σε άλλες περιοχές της χώρας, οι νεφώσεις θα είναι κατά διαστήματα, με αυξημένη πιθανότητα βροχής και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο αναμένονται αρχικά από βορειοδυτικές έως βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα φθάσουν τα 3 έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα, αναμένεται η στροφή των ανέμων σε βορειοανατολικές κατευθύνσεις, με ένταση 2 έως 4 μποφόρ.

Στο Κεντρικό Αιγαίο, οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ από τις πρώτες βραδινές ώρες αναμένεται να στραφούν σε δυτικούς ανέμους με ένταση 2 έως 4 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα ανατολικά τμήματα, όπου αναμένεται να φθάσουν τα 2 έως 4 μποφόρ το απόγευμα.

Στο Νότιο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αναμένεται να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα αναμένεται να φθάσουν τα 4 έως 6 μποφόρ.

Για την Αττική, αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες το μεσημέρι και απόγευμα, με ανέμους που θα φθάνουν τα 3 μποφόρ από δυτικές διευθύνσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών αναμένεται να κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό της Θεσσαλονίκης, αναμένονται νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version