Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 15/3/2024

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 15/3/2024

Σήμερα, Παρασκευή 15/3/2024, αναμένονται λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα, πυκνότερες κατά τόπους. Στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και σε ορεινά τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Κατά τη νύχτα και νωρίς το πρωί, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Οι θερμοκρασίες, αναμένεται να κυμανθούν ως εξής:

Οι άνεμοι, στο Αιγαίο αναμένεται να πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 3-4 μποφόρ, που θα είναι εντονότεροι στα νότια. Στο Ιόνιο αναμένονται βορειοδυτικοί άνεμοι έως 4 μποφόρ, ενώ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μεταβλητοί.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα ορεινά της περιοχής. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη από τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, από μεταβλητές κατευθύνσεις.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται επίσης λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα ορεινά της περιοχής. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μεταβλητοί κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version