Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα

Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024» ξεκίνησε, προσφέροντας επιδοτούμενα vouchers έως και 300 ευρώ για φθηνές διακοπές. Η πλατφόρμα του gov.gr είναι ανοιχτή για αιτήσεις όσων επιθυμούν να λάβουν ένα voucher για τις διακοπές τους. Οι δικαιούχοι θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης και θα λάβουν ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Για να υποβάλετε αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024», μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα του gov.gr, συγκεκριμένα το vouchers.gov.gr. Εκεί θα μπορέσετε να κάνετε την αίτησή σας, από τις 14:00 την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι στο νέο πρόγραμμα δεν μπορούν να λάβουν μέρος οι δικαιούχοι του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2024» της Δ.Υ.Π.Α., καθώς και οι κληρωθέντες του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022». Επίσης, οι κληρωθέντες του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2020 μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024».

Αναλυτικά, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις αιτήσεις στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2024.

Exit mobile version