Ηγουμενίτσα: Σύλληψη δύο αστυνομικών για ναρκωτικά – Μετέφεραν 102 κιλά κάνναβη με περιπολικό

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη δύο αστυνομικών για ναρκωτικά - Μετέφεραν 102 κιλά κάνναβη με περιπολικό

Σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις αρχές, σε υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε ένας αστυνομικός με συνεπιβάτη έναν ιδιώτη, ανακαλύφθηκαν πάνω από 102 κιλά κάνναβης. Η σύλληψή τους έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (15-03-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων. Ο ένας αστυνομικός οδηγούσε το όχημα – που είχε συμβατικές πινακίδες- αλλά αρνήθηκε να σταματήσει μετά από σήμα που του έκαναν να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος, από το οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε -3- σταθμευμένα οχήματα και στο υπηρεσιακό όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Exit mobile version