Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 16/3/2024

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 16/3/2024

Για σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί, η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version