Άρτα: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Άρτα: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Παρασκευή βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Άρτα ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου και καθηγητής, κ. Αναστάσιος Τσίνας.

Ο κ. Τσίνας, ηλικίας 58 ετών, δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις προηγούμενες ημέρες, δεν εμφανίστηκε στη Σχολή και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, γεγονός που οδήγησε τους συναδέλφους του να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία, επισκέφθηκε το σπίτι του, όπου τον εντόπισε νεκρό, με τα αίτια θανάτου να φαίνεται πιθανό να είναι φυσικά. Οι ακριβείς λεπτομέρειες αναμένονται να διαπιστωθούν μετά από ιατροδικαστική εξέταση.

Ο κ. Τσίνας ήταν πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και εργαζόταν ως καθηγητής στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, όπου δίδασκε «Παθολογία Αγροτικών Ζώων και Κτηνιατρική Φαρμακολογία».

Από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2017 υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, επικεφαλής των Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, του Προσωπικού, της Σπουδαστικής Μέριμνας και των Κτηριακών Εγκαταστάσεων. Στη συνέχεια, από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2018, ανέλαβε τα καθήκοντα του Πρυτάνη του τότε ΤΕΙ Ηπείρου.

Exit mobile version