Πρωθυπουργός Καναδά Τζάστιν Τριντό: Σκέφτομαι καθημερινά να παραιτηθώ

Πρωθυπουργός Καναδά Τζάστιν Τριντό: Σκέφτομαι καθημερινά να παραιτηθώ

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό δήλωσε πρόσφατα ότι σκέφτεται καθημερινά να παραιτηθεί από τη θέση του, μια “δουλειά που τον τρελαίνει”, αλλά παρά ταύτα θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τις επόμενες εκλογές στον Καναδά, που θα διεξαχθούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2025.

Ο Τριντό αναγνωρίζει την δυσκολία και την κούραση που συνεπάγεται η θέση του πρωθυπουργού, αλλά επιμένει ότι έχει αποφασίσει να παλέψει μέχρι το τέλος της θητείας του. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Φιλελεύθεροι του Τριντό θα υποστούν βαριά εκλογική ήττα από τους κεντροδεξιούς Συντηρητικούς, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα.

Οι Συντηρητικοί υπόσχονται να αντιμετωπίσουν ορισμένα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα, όπως η αύξηση του φόρου άνθρακα και το έλλειμμα του προϋπολογισμού, προσπαθώντας να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Παρά τις δυσκολίες και τις πιέσεις, ο Τριντό δηλώνει αποφασισμένος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό της χώρας και των πολιτών της, αναφέροντας ότι μπήκε στην πολιτική με σκοπό να υπηρετήσει και ότι δεν θα υποκύψει στις πιέσεις.

Exit mobile version