Θεσσαλονίκη: Άνδρας εξώθησε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα

Θεσσαλονίκη: Άνδρας εξώθησε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα


Ένας νεαρός άνδρας καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για το γεγονός ότι παρότρυνε μια 17χρονη κοπέλα να προκαλέσει τον ακρωτηριασμό των γεννητικών της οργάνων με ένα μαχαίρι. Επιπλέον, υπό την απειλή δημοσίευσης παράνομα κατεχόμενων γυμνών φωτογραφιών της, την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο, χαράζοντας τις λέξεις “Συγγνώμη” και “Αλήθεια” στο σώμα της.

Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο επέβαλε στον 23χρονο κατηγορούμενο συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι δικαστές τον έκριναν ένοχο, επιβάλλοντας την έκτιση μέρους της ποινής φυλάκισης για 3 μήνες, ενώ το υπόλοιπο της ποινής αναστέλλεται. Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή αρχές του 2021, όταν η μητέρα της κοπέλας κατήγγειλε τα γεγονότα. Η ίδια είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά της 17χρονης κόρης της και η απόφασή της να ζητήσει βοήθεια έγινε όταν η κοπέλα ζήτησε βοήθεια για να βάλει τέλος στον εφιάλτη που βίωνε. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της, που την οδήγησαν σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο για «απόπειρα ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων γυναίκας», «παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» και «παράνομη χρήση βίας».

Exit mobile version